Bildedryss

Fest hos Matilde

Hei! Igår var jeg i bursdagsbesøk hos søteste Matilde! Det var kjempegøy og veldig koselig. Her er noen bilder fra kvelden;)

Fine folk!

Hahahahaha dette var det morsomste! Vi hadde sånn stafett med gamle klær og når vi var ferdig tok jeg på meg alle klærne oppå hverandre;) hahahahaha ble sykt feit!

ting som irriterer meg

Når folk klenger eller følger etter - Hater når de eller folk gjør det! i alle fall når de bare kommer bort og hopper opp på ryggen eller noe og appsolutt skal holde meg i hånda, arrh! 

KOMMENTERING!!!! - alltså negative kommentarer om utsende og sånne ting, blir bare sykt såra! hater når folk skal gjøre det. et tips, tenk deg om to ganger (helst flere) før du sier/gjør noe..

Unødvendig sladring - når kolk skal sladre bare for å irritere eller noe.. 

Treig pc - jeg tror jeg er den mest utolmodige personen jeg vet om! Jeg  blir helt gaaaal!!! 

Forkjølelse -  Jeg haaaaater å være syk!! 

Fjortiser.. - Det er ikke fjortiser i seg selv jeg ikke liker men når noen liksom tror de er så fjortis i alt for ung alder hvis du skjønner hva jeg mener.. litt vanskelig å forklare ;)

Lekser - Det er jo egentlig ikke så mye å forklare egentlig.. ;)

Klomper i mascara'en - Får dem ikke vekk heller det er det som er problemet egentlig.

Bad hairdays - Dårlige hårdager, hvem har ikke det en gang i blandt?

Sinte kassadamer -  hahahahaha, det er vel egentlig mest morsomt syns jeg! Men det kan av og til være veldig irriterende..

Unødvendig og overdrevet drama - spess jenter.. det er skjeldent jeg sjønner hvorfor man skal lage så mye styr av en liten ting.. :P

Når jeg ikke har noe å blogge om - jaaaaa...

______________________________________________________________

Ja, det var vell egentlig det. hvis dere synst det har blitt litt lite blogging i det siste så er jeg egentlig enig, men har ikke tid til blogging for tiden, såååå.......  Men etter en uke eller to skal jeg kjærpe meg, for da er fotball sesongen over og ikke like mye styr ;) men vi snakkes!

har foresten ingen bilder for tiden så det blir nok noen arkiv bilder fremover ;)

skolebilde

hallo!

idag har vi tatt sånn klasse bilde til skole katalogen. vi har ikke fått bildene enda da, men de kommer kanskje på tirsdag eller noe. tror det ble veeeeeldig misslykket! i alle fall av meg! ellers så har det bare vært en vanelig dag.. 

Reiser til Jondal nå så ingen blogging? vet ikke, vi får se hvor mye blogging det blir!På vei ut døra i dag tidlig.

bade vask.........

hahaha! får penger for det skjønner dere så derfor.. ;)har dere noen tips til hvordan jeg kan tjene noen penger??? 

fotball kamp

heisann! jeg beklager lite blogging for tiden, men har bare vært veldig lite fotogen i det siste og ingen interesse for å blogge, men jeg skal prøve så godt jeg kan!

Igår spilte vi kamp mot ... og jeg tror vi vant 8 - 6! ganske bra spør du meg! vi er de oransje ;) 

 
her er da banen vi spilte på ;)fine der må jeg si! 

her viser stine noen keeper-skils!!

Noen andre som spiller fotball?

 

 

Leirskole

Hallo! Kalte å få inn Internett så derfor kan jeg blogge via iPod'en til søte silje, haha! Men i alle fall,vi har ikke gjort noe spess i dag utenom at vi har badet og snopet og litt sånn. Men her kommer litt bilder fra turen og fra litt annet.

Klarte til og med å sovne på bussen...

Vi tok en ferge fra kvandal til kinservik

Etter vi hadde ankommet skulle vi ta på oss fullt regntøy og ut og skyte med luft gevær og deretter gå gjennom forskjellige poster og sånn.

Han mannen som sa hva vi skulle gjøre og sånt sa hver gang vi skulle skyte: "skyt når du er klar!! "

Men vi snakkes søte lesere!!

Amanda puuuuuusen

Hallo! Har vært med Amanda i hele dag og det har vært kjempe gøy! Vi har vært. Nede på Coop en tur også, bare for å kjøpe litt snaks til bussturen på mandag. Vi gikk også opp på taket på amanda sitt hus, haha! Også lagde vi pizza og tulleringte med moren til Amanda sin telefon. Kjempegøy!

ferdig pakka

 

hei! nå er jeg akkurat ferdig med å pekke til leirskolen ;) merker jeg gleder meg mer og mer bare ved tanken! men siden jeg skal fere borte til fredag, blir det ingen bloggin før da. Nå bare venter jeg på at søteste Amanda skal komme hjem ifra senteret. var med henne i hele går, kjempe morsomt! vi drev og hev myglete plommer over til naboen, hahahah! ikke akkurat det vi har tenkt å gjøre idag. tenke også å lakke neglene litt før jeg gjør noe annet.. tips til hvilken farge jeg skal ha på?? har nesten alle ;) men vi snakkes sikkert senere i dag eller noe ;) Anna.har hatt flere en dette, kastet nettopp en del som var helt ødelagt.

fredags kos

heisann! nå sitter jeg vi bare å chiller i soffan. det vil si, mamma har jo allerede tatt kvelden mens far i huset sitter å ser på skrekk film.. fin familie ikke sant? jadda.. det blir veldig lite blogging for tiden assa! og jeg skammer meg nesten!! men nå som skolen har begynt igjen, har jeg ikke så mye fritid til å gjøre sånne kjempegøye ting!! går mest i skole.. men jeg tror snart jeg skal gjøre det samme som mutter'n.. me prekast!

- helgeplaner??

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012


Kategorier

Blogg hverdag/fritid


Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012


hits