fredags kos

heisann! nå sitter jeg vi bare å chiller i soffan. det vil si, mamma har jo allerede tatt kvelden mens far i huset sitter å ser på skrekk film.. fin familie ikke sant? jadda.. det blir veldig lite blogging for tiden assa! og jeg skammer meg nesten!! men nå som skolen har begynt igjen, har jeg ikke så mye fritid til å gjøre sånne kjempegøye ting!! går mest i skole.. men jeg tror snart jeg skal gjøre det samme som mutter'n.. me prekast!

- helgeplaner??

Leirskole planlegging!

Hei! ja, nå sitter jeg egentlig bare her og planlegger litt for hva jeg skal ha med til leirskolen og sånne ting :) gleder meg veldig til vi skal dra!

vi skal dra med buss fra skolen til en ferge som går over til kinservik også skal gå rasten av veien til der vi skal være liksom ;) 

Skal egentlig på trening i dag, men vet ikke om jeg skal siden jeg harsykt vondt liksom under foten rett nedenfor lilletåen.. et veldig rart sted å ha vondt på da, men sånn er det. vet vaktisk ikke hva som feiler i det hele tatt.. haha! 


prøv å ignorer den stygge skriften min.. Men det er jo tross alt bare kladd ;)


En marshmallow om dagen er godt for magen! (bare noe jeg fant på! )

____________________________________________________________________

- hva skal dere gjøre på idag da?

Ny blogg - om meg - spm.runde

Hallo! Da har jeg alltså fått ny blogg (igjen..). Mitt navn er da Anna og er 12 år gammel. Jeg spiller fotball og skal begynne på cheerleading på mandag ;) har også drevet litt med turn før. Siden dere ikke vet så mye om meg enda så tenkte jeg at jeg kunne kjøre en spm.runde som jeg svarer på i løpet av uken . Denne bloggen handler for det meste om foto men også litt hverdag og litt mote. Håper dere vil like bloggen og at dere har masse spørsmål dere vil stille! Snakker folkens!!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012


Kategorier

Blogg hverdag/fritid


Arkiv

September 2012 August 2012


hits